søndag 22. april 2018

Det ble en dyr snømåking

Jeg må vel først si at jeg begynner å bli litt lei av alt som har gått galt på Skomakerbekken siden i fjor høst.
  • En bil havnet på taket inne på eiendommen og ifm å få den bort ble gjerdet og innkjørsel ødelagt, massevis av småplanter ble tråkket i stykker og deler av plenen forsvant
  • Drivhuset raste sammen og er totalvrak
  • Og nå denne snømåkingen
Siden vi egentlig skulle ha fått levert nytt drivhus i uke 16 var det nødvendig å få måket fra veien og litt ned i innkjørselen på hytta. Det var helt umulig å få gjort dette selv iom at vi ikke har snøfreser (og jeg tror ikke det hadde hjulpet med over en meter med iskant ved veien), og å gjøre det for hånd var nytteløst.

Vi fikk derfor en lokal bonde til å ta seg av måkingen - det gjør jeg aldri igjen!

Resultatet er
  • innkjørselen er helt ødelagt og all grus er borte
  • deler av plenen er "høvlet" av og igjen ligger bar jord
  • og sist med ikke minst - han har klart å fjerne halve blomsterbedet! (Avtalen var å måke ned mot inngangen til huset som er langt til venstre for dette bedet - han har bare "duret på" rett frem)

Nå må vi reparere nedkjørselen ved å bestille et gruslass (eller flere) og få lagt det utover, få sådd ny plen og ikke minst få reparert bedet ved å bestille jord og få på plass nye planter. Bedet ser kanskje ikke så stort ut på bildet, men det er mange planter og busker som er borte.

Vi fikk ikke utsatt levering fra Grønt Fokus, men jeg klarte å få utsatt leveringen hos Bring til slutten av neste uke, dvs alt kunne vært unngått...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...